Themamenu

Met grote trots presenteren we u graag de make-over van Fleurie

We gaan voor: 

Sfeer  - Vernieuwing  - Trendy  -  Natuurlijke materialen  -Beleving.
 
Aangepast bij onze gerechten:

Spannend  - Nieuwe smaken  - Vernieuwend 

 
MAKE OVER MENU
13 mei t/m 18 juni
 
Kreeft  - Runds  - Asperge  - Basilicum  - Burrata  - Parmezaan
 
Pieterman  - Tomaat  - Knolselder  - Gebrande ui
 
Buikspek  - St Jakobsnootje  - Quinoa  - Oester
 
Kalfszwezerik  -  Solomio  - Asperges  - Appel  - Calvados  -  Zoete aardappel
 
Dessert  Fleurie  of kaasplateau + 9 €

Menu € 66,00 met aangepaste wijnen €100,00

Het aperitief en de koffie wordt u aangeboden
door Francien en René