Open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00.
Dinsdag en woensdag gesloten.
Zaterdagmiddag gesloten.
Navigation

Gastenboek

Close

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
66 berichten.
marcel en gaby marcel en gaby uit leopoldsburg heeft geschreven op april 29, 2019 om 9:23 am:
verschillende jaren zijn wij reeds klant bij Fleurie. Het restaurant is altijd netjes en sfeervol ingericht met aangepaste versiering. Het eten is steeds verrassend en lekker, opgediend door de gastrvouw en kok des huizes met het nodige commentaar.Van begin tot einde is het een streling voor het oog en de smaakpupillen. Een aanrader voor de lekkerbekken.vrijdag 30 november 2012.
Martine Martine uit Peer heeft geschreven op april 2, 2019 om 1:55 pm:
Hay René en Francien,

Bedankt voor het heerlijk vegetarisch menu dat jullie aan onze dochter en vriend geserveerd hebben. Ze waren uiterst tevreden en dus wij ook! Ze hebben genoten van hun avondje uit en hebben al een optie genomen om volgend jaar hetzelfde geschenkje van Sint en Piet te mogen ontvangen!

Groetjes,
Martine
DANY-ROOS DANY-ROOS uit LEBBEKE heeft geschreven op maart 27, 2019 om 4:17 pm:
HALLO, WOENSDAGAVOND ZATEN JULLIE NAAST ONS IN MAASTRICHT IN REST.O .GISTERENNAMMIDAG ZYN WE EEN BEETJE AFGEWEKEN EN ZYN AAN JULLIE RESTAURANT GEPASSEERD EN DAT ZIET ER GEWELDIG UIT.VANDAAG NAAR DE SITE GEWEEST EN DAT ZIET ER PRACHTIG UIT.JULLIE STAAN OP ONS VERLANGLIJSTJE ALS WE DAAR IN DE STREEK MOETEN ZYN OF PASSEREN OF GEWOON EENS VOOR EEN MIDDAGJE CULINAIR GENOT.WE DOEN DAN WEL EEN MAILTJE OP VOORHAND.MVG DANY-ROOS CAFE D AFSPANNING
Ger en Francis Frencken Ger en Francis Frencken uit Venlo heeft geschreven op maart 17, 2019 om 9:43 pm:
Niets dan lof lezen wij, we zullen beslist komen proeven, dit zal wel de "grote vakantie" worden.
Tot dan
Prentis Xavier Prentis Xavier uit Bocholt heeft geschreven op februari 15, 2019 om 2:02 pm:
Francien en René, hartelijk dank voor het lekker eten en de wijn die we mochte proeven en waarvan we moge genieten, en ook hartelijk bedankt voor de maand lange stage die ik bij jullie mocht doen. En mooie vernieuwde site.
Robert Langens Robert Langens uit Bocholt heeft geschreven op december 25, 2018 om 8:11 pm:
Ik ben misschien niet zo culinair aangelegd en ook de tijd niet voor, maar dit is het beste restaurant bezoek dat ik ooit gehad heb. Het was gewoon af. Super bedankt eat ik kerst avond bij jullie heb mogen doorbrengen met mijn zoon en zijn vriendin.
Smeets Winters Theo en Marleen Smeets Winters Theo en Marleen uit Bocholt heeft geschreven op november 9, 2018 om 11:23 am:
25 jaar Fleurie
25 jaar genieten telkens weer
Een heel dikke proficiat
Jammer dat we door omstandigheden niet mee kunnen vieren
Tot binnenkort
Marleen en Theo
Thijs Jean-marie Thijs Jean-marie uit Peer heeft geschreven op juli 11, 2018 om 3:12 pm:
Lekker gegeten maar dat wisten we wel na meerdere malen hier geweest te zijn. Spijtig dat we verplicht werden om buiten te gaan zitten ondanks dat we aangaven dat nooit te doen. De service zou niet optimaal zijn als we toch voor binnen zitten kozen. Van een beter ervice buiten heb ik weinig gemerkt als je een tweede glas wijn moet bijdragen waar dan na enkele minuten een vlieg in zit en je een ander glas moet vragen.
Dat er mensen zaten te roken langs etende gasten was ook een zeer storend element, andere rokers gingen buiten de eetruimte maar dit koppel kreeg zelf een asbak aan tafel Dit kan niet!
Hopelijk eten we de volgende keer weer gezellig binnen.
Benny Pauwels Benny Pauwels uit Leopoldsburg heeft geschreven op juli 8, 2018 om 6:26 pm:
Het was een van de beste etentjes die we ooit gehad hebben. Vriendelijke (en mooie) bediening. De chef heeft ons zelf welkom geheten en we hebben een mooie plaats gekregen op hun super leuke terras, bovendien heeft het terras nog heel discrete zitplaatsen. Een heel leuke en smakelijke ervaring, die vraagt om meer.
Jan Jambon Jan Jambon uit Brasschaat heeft geschreven op juni 19, 2018 om 1:17 am:
Gisterenavond genoten van een heerlijk dinner in een aangenaam kader. De gerechten waren overheerlijk, de aangepaste wijnen verrassend en de bediening heeeel vriendelijk. Zeker een aanrader …
Loading ...
Baan naar Bree 27 3990 Peer, België