Open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 22:00.
Maandag, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten.
Navigation

Gastenboek

Close

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
69 berichten.
Thijs Jean-marie Thijs Jean-marie uit Peer heeft geschreven op juli 11, 2018 om 3:12 pm:
Lekker gegeten maar dat wisten we wel na meerdere malen hier geweest te zijn. Spijtig dat we verplicht werden om buiten te gaan zitten ondanks dat we aangaven dat nooit te doen. De service zou niet optimaal zijn als we toch voor binnen zitten kozen. Van een beter ervice buiten heb ik weinig gemerkt als je een tweede glas wijn moet bijdragen waar dan na enkele minuten een vlieg in zit en je een ander glas moet vragen.
Dat er mensen zaten te roken langs etende gasten was ook een zeer storend element, andere rokers gingen buiten de eetruimte maar dit koppel kreeg zelf een asbak aan tafel Dit kan niet!
Hopelijk eten we de volgende keer weer gezellig binnen.
Benny Pauwels Benny Pauwels uit Leopoldsburg heeft geschreven op juli 8, 2018 om 6:26 pm:
Het was een van de beste etentjes die we ooit gehad hebben. Vriendelijke (en mooie) bediening. De chef heeft ons zelf welkom geheten en we hebben een mooie plaats gekregen op hun super leuke terras, bovendien heeft het terras nog heel discrete zitplaatsen. Een heel leuke en smakelijke ervaring, die vraagt om meer.
Jan Jambon Jan Jambon uit Brasschaat heeft geschreven op juni 19, 2018 om 1:17 am:
Gisterenavond genoten van een heerlijk dinner in een aangenaam kader. De gerechten waren overheerlijk, de aangepaste wijnen verrassend en de bediening heeeel vriendelijk. Zeker een aanrader …
Peter van Elst Peter van Elst uit Hamont heeft geschreven op juni 18, 2018 om 2:52 pm:
Gisteren prachtig culinair parcours afgelegd samen met mijn vriend Jan Jambon onze minister van binnenlandse zaken

Gastvrijheid met hoofdletters

Peter
Marc Reynders Marc Reynders uit Bocholt heeft geschreven op februari 16, 2018 om 11:21 pm:
Wij hebben genoten van een heerlijk avondje Fleurie. De ontvangst was warm en hartelijk, het interieur straal warmte, gezelligheid en rust uit. Het eten was top en zo ook de aangepast (op vraag, blind geproefde) wijnen. Francien en René zorgen er voor dat hun gasten niets te kort komen en zorgen ook voor persoonlijk contact met de gasten. De passie voor hun vak brengen ze op een warme aangename manier over. Wij hebben genoten van een top avond en komen zeker snel terug.
Johnny Stegen Johnny Stegen uit Peer heeft geschreven op februari 3, 2018 om 2:45 pm:
Gisteren hebben we genoten van een hemels diner. Geweldige smaken en heerlijke aangepaste wijnen.
Weeral werden werden we ontvangen door een fantastische gastvrouw. Een dik verdiende winnaar.
mina coninx palmans +collega's mina coninx palmans +collega's uit bree heeft geschreven op januari 16, 2018 om 12:11 pm:
was dat hemels genieten!
maximale smaaksensatie
prachtige presentatie
sfeervol vernieuwd interieur
supervriendelijke René en Francien, bijgestaan door zoon "JEUNE TOP CUISSONNIER"
zeker tot ziens.
Carla en chris Carla en chris heeft geschreven op mei 26, 2017 om 7:46 am:
Naar aanleiding van de restaurantweek hadden we geboekt voor twee bij Fleurie in Peer. Omdat een verjaardag wat specialer is, vroegen we of er extra's toegevoegd konden worden hetgeen zonder enig probleem mogelijk bleek. Vanaf dat moment niets anders dan genieten. Lekkere gin-tonic van het huis gevolgd door het ene na het andere succulente gerechtje. Dit alles gebracht door supersympatieke gastvrouw Francien. Ook chef René kwam af te toe eens een kijkje nemen en een fijn babbeltje slaan over het zeer geslaagde nieuwe interieur waar warme aardekleuren in perfecte harmonie samenleven met de wat meer strakke lijnen. Over de gerechten uitweiden zou te ver gaan en het was allemaal fantastisch, maar toch wil ik de meer dan geweldige zwezerik even vernoemen. Zag er zo simpel uit en zonder veel franjes. Maar die smaak! Weergaloos!!! Kortom, een superdeluxe gastronomische belevenis en we hopen eigenlijk stiekem dat Fleurie niet al te bekend wordt bij het grote publiek zodat we in de toekomst even gezellig kunnen blijven terugkomen, wat zeker zal gebeuren, ook buiten de restaurantweek.
Chris en Carla – Wednesday 24/05/2017
Ilse Ilse uit Lommel heeft geschreven op november 7, 2016 om 7:42 pm:
Al even niet meer hier geweest. Maar, het was weer echt een topper, zoals onze vorige bezoeken. Vernieuwend in de keuken, met echt een explosie van smaken, vanaf het voorgerecht tem de hapjes bij de koffie. En de warme ontvangst van de gastvrouw mocht er natuurlijk ook zijn. We gaan zeker niet meer zo lang wachten om nog eens terug te keren!
huibers jos huibers jos uit hamont-achel heeft geschreven op september 4, 2016 om 5:11 pm:
Na meer dan 10 jaar vandaag nog eens langs geweest, en we werden aangenaam verrast. Al bij de verwelkoming voelden we ons op ons gemak; het eten, de wijn en de bediening hebben plezier gedaan en ik denk dat dit toch altijd de bedoeling moet zijn van te gaan eten.
We gaan zeker nog eens teugkomen voor deze formule.
Loading ...
Baan naar Bree 27 3990 Peer, België