Open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 22:00.
Maandag, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten.
Navigation

Gastenboek

Close

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
69 berichten.
Marcel en Gaby Marcel en Gaby uit Opglabbeek heeft geschreven op juli 20, 2016 om 7:45 am:
bij aankomst stond Mevrouw ons op te wachten om plaats te nemen op het terras van de binnentuin. Tafels waren keurig gedekt. In aangenaam gezelschap, twee goede vrienden, hebben we genoten van de lunch die zeer verzorgd en lekker was. De wijnen waren prima aangepast met het nodige commentaar. René, de chef-kok nam zelfs de tijd om ook eens een gerecht te serveren en een gesprek te voeren. Alles was prima, een aanrader!
Raymond + 5 vrienden Raymond + 5 vrienden uit Achel heeft geschreven op juni 6, 2016 om 7:45 am:
Afgelopen weekend hebben we een top-ervaring gehad in jullie restaurant !
Zowel de gerechten, de aangepaste wijnen als het onthaal waren uitstekend.
Zeker een aanrader !
Marina en 7 vriendinnen Marina en 7 vriendinnen uit Peer heeft geschreven op mei 30, 2016 om 6:37 pm:
Afgelopen zaterdag was't weeral de max. Lekkerrrrrrrr en gezellig. Bedankt René, Francine en iterim-chef-kok 🙂 Casper en co.
Bart L. Bart L. uit Meeuwen heeft geschreven op mei 25, 2016 om 4:17 pm:
Super lekker gegeten .
Dank je wel voor de fijne service en de heerlijke avond .
Smeets - Winters Theo en Marle Smeets – Winters Theo en Marle uit Bocholt heeft geschreven op oktober 12, 2015 om 1:13 pm:
Francien en René.

We hebben weer enorm genoten van een lekker en gezellig avondje "Fleurie".
Nogmaals héél erg bedankt voor de fijne attentie n.a.v. mijn 60ste verjaardag.
Tot snel.
Eric Feyen Eric Feyen uit Grote Brogel heeft geschreven op september 23, 2015 om 11:43 am:
Beste René en Francien,

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de culinaire verwennerij van voorbije maandag.
Mijn/onze bewondering voor de sublieme gerechten, aangename bediening en het amicale achterafje waren de basis voor deze onvergetelijke avond.

Van mijn gasten, waaronder een echtpaar restaurant-uitbaters, heb ik constant lovende woorden gehoord over jullie creaties. En zeer zeker ook voor de aangepaste wijnen!

Vanzelfsprekend ben ook ik, als gastheer, een gelukkig man omwille van mijn keuze voor ‘Fleurie’ en de appreciatie die ik hiervoor meermaals heb mogen ontvangen van mijn gezelschap.

Châpeau.

Vriendelijke groeten,
Eric
Francien Francien uit Venlo heeft geschreven op juni 6, 2015 om 3:05 pm:
Wat hebben weer genoten van alles, het lekkere eten, de mensen, Rene en Francien en de rest van het personeel. Alleen jammer dat het weer niet mee werkte. Bedankt voor alles
Hubert en Mart Blootacker Hubert en Mart Blootacker uit Leopoldsburg heeft geschreven op mei 14, 2015 om 9:47 pm:
Wij ontdekken vandaag het gastenboek van "Restaurant Fleury" waar wij tijdens onze bezoeken altijd op een meer dan voorbeeldige manier ontvangen en bediend werden door een fijne gastvrouw . De lunch die ons reeds meerdere malen op zondag door een uitstekende gastheer-kok aangeboden en klaargemaakt werd was telkens verrassend en van uitstekende kwaliteit. We keren zeker terug en geven het zeker door aan alle vrienden en vriendinnen die eens heerlijk willen tafelen !
Pierre en Maria (Willems) Pierre en Maria (Willems) uit Lommel heeft geschreven op april 8, 2015 om 5:33 pm:
Hallo Francien en Renee
Wat hebben we weer lekker gegeten op 2de paasdag .
Samen met mijn zus en haar vriend hebben we weer echt kunnen genieten van jullie heerlijke gerechten . Ook de bediening niet te vergeten …chapeau …..
Bedankt …..Groetjes en tot weldra .
Andy en Theo Pronk en de kinde Andy en Theo Pronk en de kinde uit Amsterdam heeft geschreven op april 6, 2015 om 1:30 pm:
Op al onze reizen hebben enkele parels van restaurants gezien. Ze zijn zo bijzonder en helemaal niet groot, beroemd etc. Je zou willen om deze parels bewaren voor jezelf of voor een selecte groep. Maar waarom deze kunst een andere weerhouden. Daarom deze uitmuntende aanrader voor ieder die van kunst en culinair eten houdt.

Het begint bij het reserveren. Je wordt zeer content te woord gestaan. Er wordt mee gedacht over opties gezien wij met 2 kinderen komen van 2 en 9.

Kom je aan in een fantastische, rustige sfeer, ruimtelijk tussen de tafels. Ik beschreef het als een sjieke huiskamer sfeer. De gastheer was jong, maar zeer correct, niet stijfjes, maar hield op gepaste wijze een vriendelijke afstand. De styling is door de eigenaarse zelf gedaan, fantastisch.

Het eten is heerlijk. Verrassingsmenu is geweldig. We zijn iedere keer verrast door de geweldige creaties. Een explosie van smaken. De wijn arrangement past overal naadloos bij. Geweldig!!!!!

Geweldige familiezaak waar vader, moeder en zoon het geweldig doen en heel goed inspelen op de wensen van de klant. Vlot, vriendelijk, kundig, creatief en zeer zeer gepassioneerd. Dit MOET je meemaken. Dank voor een geweldige avond.

Andy en Theo Pronk
Loading ...
Baan naar Bree 27 3990 Peer, België