Open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 22:00.
Maandag, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten.
Navigation

Gastenboek

Close

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
69 berichten.
Davy en An Davy en An uit Opglabbeek heeft geschreven op januari 10, 2010 om 12:05 pm:
Goede ontvangst. Zalig eten!! De kok weet je echt te verwennen! We gaan vaak eten!! Een echte aanrader!! Zelfs als vegetarier eet je zeer goed, altijd iets speciaals… Wel even bij de reservatie vermelden, dan word er echt werk van gemaakt!!
theo en marie-claire theo en marie-claire uit ophoven heeft geschreven op oktober 29, 2009 om 12:04 pm:
Beste,
Zeer vriendelijke ontvangst.We waren zeer aangenaam verrast vanaf de hapjes, wat er na volgde was een culinair avontuur met de aangename bediening en de aangepaste wijnen die tijdens het menu zeer uitgebreid voorgesteld werden. De patron kwam zelfs tot bij ons aan tafel voor de uitleg van de uitgebreide kaasplateau.Je proefde dat alles huisbereid en vers was. Nog een dikke pluim voor de decoratie die de gastvrouw Francien zelf verzorgd.
Bedankt voor deze fijne avond, we komen zeker nog eens terug.

Familie Vanierschot.
Berden - Neyens Berden – Neyens uit Peer heeft geschreven op oktober 28, 2009 om 11:55 am:
Als klanten vanaf de eerste dagen, blijven René en Francine ons toch nog steeds verrassen. Met hun steeds wisselende menu's afhankelijk van de seizoenen, met dagverse producten tovert René telkens leuke, verrassende combinaties op je bord!
Supersfeer met een tot in de puntjes verzorgde bediening door Francine. En sinds kort een prachtig, intiem terras om tijdens een mooie zomeravond te genieten.
Zeker een aanrader!!!
Sue-Anne & Wim Sue-Anne & Wim uit Hamme (O-VL) heeft geschreven op augustus 14, 2009 om 12:04 pm:
Beste René en Francien,
Na eerst een aantal jaren bij jullie gewerkt te hebben, voel ik me na 15 jaar nog altijd thuis bij jullie en ik kom dan graag ook van ver om iedere keer samen met mijn ventje te genieten van het lekkere eten en de gezeligheid. Hier in Hamme zijn jullie al bekend en iedereen komt dan ook graag mee. Tot binnenkort
Lida en Jan Lida en Jan uit Veldhoven heeft geschreven op augustus 14, 2009 om 12:03 pm:
Beste René en Francien, Wij zitten nog te bekomen van een zeer aangename avond op jullie terras! Daartoe uitgenodigd door vriendin Els, hebben wij kennis gemaakt met jullie originele invulling van een Fijnproevers Menu, gesandwiched tussen een vriendelijke ontvangst en een hartelijk afscheid. Kleine kunstwerkjes op wit porcelein en smakelijke wijnen van Australie tot Oostenrijk streelden onze tong…
Graag tot nog eens!
Lida en Jan uit Veldhoven (vast en zeker ook namens Els)
Essers Berings Essers Berings uit Peer heeft geschreven op juni 24, 2009 om 12:03 pm:
Francien en René,
Vanaf jullie start met restaurant "FLEURIE" zijn wij erbij. Wij hebben jullie kunnen volgen in jullie groei periode tot wat jullie nu bereikt hebben.Een pracht van een interieur, met een terras om in weg te dromen.Een voortreffelijke keuken die ons steeds weer verrast,aangevuld door een vriendelijke gastvrouw, die erover waakt dat je als gast niks te kort komt.Volgens ons zeker een aanrader als je echt verwend wil worden.
Fam. Ramakers Fam. Ramakers uit Maasmechelen heeft geschreven op juni 1, 2009 om 12:03 pm:
Toevallig ontdekt en uitgeprobeerd…

Gisteren genoten we in de mooie tuin van een heerlijk menu. Ook de zelfgemaakte broodjes en koekjes vielen in de smaak. Dit is,in combinatie met een zeer vriendelijke bediening, zeker voor herhaling vatbaar !!
Hellings jean Hellings jean uit Houthalen heeft geschreven op mei 4, 2009 om 12:02 pm:
Beste Rene en Francine,
Proficiat met jullie mooie website. Wij zullen een van de komende weken weer eens komen genieten van jullie kreeftenmenu.
Groeten en tot gauw.
Jean Hellings
Restaurant DE HOF
Houthalen
www.dehof.be
Rudi en Irene Hermans Rudi en Irene Hermans uit Bocholt heeft geschreven op april 28, 2009 om 12:01 pm:
Al 15 jaar genieten wij van Rene's voortreffelijke kookkunst en Francine's hartelijke en professionele bediening. Het is telkens iets om naar uit te kijken. Rene's creatieve brein tovert regelmatig nieuwe gerechten op het bord, nooit gaat het vervelen! Ons favoriete adresje, we hopen er nog lang naartoe te kunnen gaan.
Loading ...
Baan naar Bree 27 3990 Peer, België