Open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00.
Dinsdag en woensdag gesloten.
Zaterdagmiddag gesloten.
Navigation
Close

Gezien de tijdelijke verplichte sluiting van alle horecazaken in België, kunnen we helaas geen gasten ontvangen op dit moment. We bieden een heerlijk afhaalmenu aan om thuis te genieten!

 
Ontdek hier ons wekelijks afhaalmenu dat je elk weekend kan bestellen. Scroll even verder naar beneden voor het afhaalmenu 

Afhaalmenu weekend

 Afhaalmenu 

 
Een gezellige en smakelijke lunch of diner? Het kan!
Het hele menu wordt voor u bereid: de hapjes, het voor- en nagerecht op borden van Fleurie en kan u moeiteloos serveren. Het tussen- en hoofdgerecht maakt u dankzij onze instructies zelf klaar en serveert u met trots.

Elke vrijdag t.e.m. zondag beschikbaar. Reserveren is nodig!

We presenteren u graag volgend afhaalmenu 

Afhaalmenu 16 januari t/m 7 februari 

Hapjes

  1. Lolly van ganzenlever met sinaasappel chocolade 
  2. Mousse van zeebaars met een crème van wasabi 

Zalm tartaar/ ui/ radijs/ pikante jus 

Lotte filet / katenspek/knolselderij/strandkrab 

*Tarbot/ cevenne ui/ vermout/ gekonfijte tomaat 

Tournedos van het zwartpoot varken/varkenswang/boerenkool

Witte chocolade/honing/vijg

4 stuks huisgemaakte friandises 

Menu 4 gangen 60€

Menu 5 gangen 70€

Enkel hoofdgerecht? €27,50 per persoon.
Strandkrabsoep €10/liter

Vraag ook naar de mogelijkheid om aangepaste wijnen bij het menu te verkrijgen. Wij helpen u graag verder!

Allergieën of wensen? Laat het ons weten en we bekijken samen wat mogelijk is!

Reserveren kan via info@fleurie.be

gerecht restaurant Fleurie

Valentijns menu

ROMANTISCH GENIETEN IN JE EIGEN BUBBEL

Wij verzorgen een compleet menu voor u.

Inclusief hapjes, broodjes en snoepjes bij de koffie.

HAPJES

Huisgemaakte Sushi om te delen.

Grevelingen Oester in een oosterse gelei.

Tataki kalfslende/kimchi spitskool/crème kikkoman

Skrei / jonge prei/vermouth /katenspek

*Wilde zeebaars/knolselder/curry beurre blanc

Ierse filet pure/jus truffel/rösti/Flan broccoli

Dessertpalet Valentino

4 gangenmenu €60,00

*5 gangenmenu €70,00

Bij bestelling graag vermelding van

Aantal personen

Datum

Aantal gangen

Telefoonnummer

kerstversiering
chefkok rene de jong restaurant fleurie
gerecht restaurant Fleurie
kreeft
sfeer fleurie

Culinair menu

René en Francien gaan samen met u op ontdekkingsreis om u prachtige smaken, geuren, bereidingen en kleuren te laten beleven.
Met liefde creëren zij voor u de mooiste gerechten en zijn ze uw gids op deze culinaire reis.
René ontdekt en creëert al 25 jaar zijn gerechten op basis van de seizoenen, haalt ingrediënten van ver en laat zich motiveren door mooie producten uit eigen streek. De aangepaste wijnen worden met zorg geselecteerd door gastvrouw Francien.

Ons culinair menu wordt steeds met ultieme passie en geïnspireerd door dagverse producten samengesteld, daardoor verschillen deze van dag tot dag.

4-gangen menu € 60,00. Met aangepaste wijnen € 89,00.

5-gangen menu € 70,00. Met aangepaste wijnen € 104,00.

6-gangen menu € 80,00. Met aangepaste wijnen € 119,00.

7-gangen menu € 90,00. Met aangepaste wijnen € 134,00.

Mocht uw keuze uitgaan naar ons uitgelezen kaasassortiment i.p.v. een dessert, dan geldt een supplement van € 9,00.

Op zaterdagavond accepteren wij geen BONGO bonnen.

gerecht restaurant Fleurie
gerecht restaurant Fleurie

Lunch

Creatieve Lunch

 

 Wenst u ’s middags te genieten van een smakelijke lunch?
We serveren u graag een culinaire 3-gangen lunch voor €40,00

 

restaurant interieur
gerecht restaurant Fleurie
Francien

Zondagsmenu

69,50 € all-in

Complete zondagmenu

De zondag, een hele dag om te reizen en te ontdekken, een speciale dag.
Wij serveren u een 3-gangen menu, de zondag waardig, inclusief Cava, wijnen, waters en een koffie complet voor € 69,50 met dessertwijn + € 6,50

Mocht uw keuze uitgaan naar ons uitgelezen kaasassortiment i.p.v. een dessert, dan geldt een supplement van € 9.00

gerecht restaurant Fleurie
interieur restaurant fleurie

Afhaalmenu

Liever gezellig thuis in je bubbel genieten van een culinair menu?

Een gezellige en smakelijke lunch of diner? Het kan!
Het hele menu wordt voor u bereid: de hapjes, het voor- en nagerecht op borden van Fleurie en kan u moeiteloos serveren. Het tussen- en hoofdgerecht maakt u dankzij onze instructies zelf klaar en serveert u met trots.

Elke vrijdag t.e.m. zondag beschikbaar. Reserveren is nodig!

We presenteren u graag volgend afhaalmenu vanaf 15  november 

Hapjes

 Venkel/ gebrande paling/wasabi

Tartaar Ierse rib eye / koekje grana padano

 Voorgerecht 

Zalmtartaar/ haringkaviaar/ komkommer/bergamot

 Tussengerecht 

Schelvishaas/jus tarbot/grijze garnalen/pastinaak

 Hoofdgerecht 

Hertenfilet/veenbes/butternut/wafel knolselder

 Dessert 

Chocolade/mandarijntjes/grand marnier

 4 huisgemaakte koffiesnoepjes

4-gangen menu à € 60,00 per persoon.


Allergieën of wensen? Laat het ons weten en we bekijken samen wat mogelijk is!

Bestellen kan via info@fleurie.be 

Loading ...
Baan naar Bree 27 3990 Peer, België